FITT-VERHUUR | Fiets- en Attractieverhuur

Veelgestelde vragen (FAQ)

Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Wie weet staat het antwoord hieronder tussen de veelgestelde vragen. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je onder elkaar gezet. Nog een andere vraag? Laat het ons weten en wij beantwoorden hem graag.

Beleid i.v.m. het Corona-virus

Ik heb spelmaterialen gehuurd. Kan dit nog doorgaan?

Jazeker! Materialen kunnen nog steeds op onze locatie worden opgehaald, of worden bezorgd (mits het binnen de bezorgvoorwaarden valt). Wel vragen we je om alleen te komen en zullen we je deze keer niet begroeten met een hand, maar met een vriendelijke glimlach.

Kan ik mijn spelhuur kosteloos annuleren i.v.m. Corona?

Wij kunnen en mogen het verhuren van spelmaterialen gewoon door laten gaan. Wil je toch annuleren omdat jullie activiteiten dag i.v.m. het Corona-virus niet doorgaat? Dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden. We begrijpen wel dat het onzekere tijden zijn, dus wij denken graag met je mee in het verzetten van de datum. Verzetten is kosteloos, mits het minimaal 2 weken vooraf is geregeld en de nieuwe datum bekend is. Bij vragen, neem even contact met ons op.

Zijn jullie gewoon bereikbaar?

Jazeker! Ook in deze periode zijn wij gewoon telefonisch en per mail bereikbaar. Heb je vragen, wil je een offerte opvragen of een reservering plaatsen? Bel of mail gerust!

Reserveren & boeken

Moet ik vooraf reserveren?

Ja, de verhuur items dienen van tevoren gereserveerd te worden. Een last-minute aanvraag? Bel ons, dan kunnen we kijken wat we nog voor jullie kunnen betekenen! Vandaag nog een fiets of mountainbike huren? Bel ons of kom naar één van onze vaste verhuurlocaties.

Kan ik ook eerst een optie nemen?

Ja, dat kan zeker. We voorzien je graag van een vrijblijvende offerte, waarbij we de gekozen verhuur spellen in optie zetten.

Als ik spelmaterialen huur, hoelang heb ik deze dan tot mijn beschikking?

Je kunt zelf kiezen hoe lang je de spellen, fietsen, mountainbikes, attracties of springkussens wilt huren. De prijzen vermeld op onze website, zijn de prijzen per dag. De 2e huurdag krijg je 25% korting. De 3e tot en met 7e huurdag krijg je 50% korting. De korting voor huur van meer dan zeven dagen is in overleg.

Is het nog mogelijk om mijn reservering te annuleren?

Je verhuur annuleren kan altijd. Afhankelijk van het moment waarop moet je hiervoor een vergoeding betalen. Wij hanteren hiervoor de verhuurwoorden vanuit de VeBON brancheorganisatie. We sturen je deze annuleringsvoorwaarden graag toe of kun je hieronder bekijken door op één van de links te klikken.

Bekijk de voorwaarden voor particulieren
Bekijk de voorwaarden voor scholen & bedrijven

Welke verhuurvoorwaarden zijn er van toepassing?

Wij hanteren de verhuurwoorden vanuit de VeBON brancheorganisatie. Deze voorwaarden sturen we je graag toe of kun je bekijken door op één van de volgende links te klikken.

Bekijk de verhuurvoorwaarden voor particulieren
Bekijk de verhuurvoorwaarden voor scholen & bedrijven

Begeleiding & support

Kunnen we de spellen zelf opbouwen, afbreken en begeleiden?

Ja, dat kan. Huur van spellen en attracties bij Fitt-Verhuur is met volledige activiteitenbeschrijving (met foto) en spelregels en indien nodig opbouw- en afbreekinstructies.

Kan Fitt-Outdoor helpen met het opbouwen en afbreken van de spellen?

Ja, dan kan zeker. De kosten voor deze optie bedragen [naast de reguliere verhuur- en transportkosten] € 35,00 per uur (excl. BTW) per instructeur voor het opbouwen en afbreken. Dit betekent dat jullie zelf ook mee kunnen helpen! Afhankelijk van jullie en onze inzet wordt de prijs bepaald.

Kan ik ook spellen huren en laten begeleiden door jullie?

Ja, wij kunnen de verhuur verzorgen inclusief het bezorgen van de gehuurde materialen, het opbouwen en afbreken van de materialen en het begeleiden van de activiteit. De kosten voor deze optie bestaan uit: transportkosten, kosten voor opbouwen/afbreken, de kosten voor de begeleiding door ervaren instructeurs van Fitt-Outdoor en eventueel kosten voor het opstellen van programma en roulatieschema’s.

De prijs voor deze optie wordt afgestemd op de specifieke wensen. Wie maakt bv. het programma en het roulatieschema? Wil je de volledige organisatie uit handen geven? Boek dan een volledig verzorgd uitje bij Fitt-Outdoor. Kijk hier voor meer inspiratie voor gave activiteiten voor je bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of schooluitje.

* Sommige activiteiten worden altijd door ons begeleid, omdat de aard van de activiteit dit verlangt.

Openingstijden

Wat zijn de openingstijden van Fitt-Outdoor?

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Alle verhuringen kunnen op reservering 365 dagen per jaar plaatsvinden.

Verhuurlocaties

Waar kan ik de sport- en spelmaterialen ophalen en retourneren?

Je kunt alle sport- en spelmaterialen en luchtattracties ophalen op onze boerderijlocatie aan de Hoge Raam 4 te Haaren.

Waar kan ik fietsen en mountainbikes huren?

Optie 1 | Fitt-Outdoor bezorgt de fietsen en/of mountainbikes op elke locatie naar wens. Mogelijk worden hier wel transportkosten voor gerekend.

Optie 2 | Ga mountainbiken of fietsen vanuit één van onze vaste verhuurlocaties en betaal géén transportkosten. De vaste verhuurlocaties zijn: Fitt-Outdoor, Hoge Raam 4 te Haaren of Recreatiepark de IJzeren Man, Boslaan 49 te Vught.

Fietsen of mountainbiken in de Loonse en Drunense duinen? In slechts 10 minuutjes warm fietsen vanuit de IJzeren Man zit je op de mountainbike route. Bekijk hier alle mogelijkheden en routes.

Attractieverhuur

Heb ik krachtstroom nodig voor een gehuurd springkussen of luchtattractie?

Er is geen krachtstroom nodig voor de springkussens en luchtattracties. Wij adviseren wel om de luchtattracties aan te sluiten op een vrije stroomgroep. De stormbaan / luchtattractie gebruikt 1,1 kW per blower met een piekbelasting bij de opstart. De table soccer gebruikt 1,5 kW per blower met een piekbelasting bij de opstart.

Ophaal- en transportmogelijkheden

Kan ik de materialen zelf ophalen?

Ja, dat kan zeker. Dit is de meest voordelige optie. Zorg dat je een grote auto, busje of aanhanger regelt, zodat je alles mee krijgt. Heb je grote attracties of team spellen met grote onderdelen gereserveerd? Vraag het gerust even na, dan kunnen we samen even kijken of het vervoersmiddel groot genoeg is.

Kan ik de spellen en attracties een dag eerder ophalen of een dag later terug brengen?

De ophaal- en retourmomenten stemmen we altijd samen af. Het eerder ophalen of later retourneren van de materialen gebeurt in overleg en altijd op basis van beschikbaarheid. Hebben wij bijvoorbeeld de spelmaterialen de volgende dag weer in gebruik, dan zullen we alles op tijd terug moeten hebben.

Kunnen jullie de spelmaterialen ook bezorgen?

Ja, Fitt-Outdoor kan zeker bezorgen en ophalen. De locatie dient wel over een goede los- en laadplaats te beschikken.
De verhuurprijzen zijn dezelfde als op afhaalbasis. Hierbij komen de transportkosten voor bezorgen en ophalen van de materialen. Wij berekenen transportkosten als volgt: € 40,00 voorrijkosten + € 0,45 per gereden km (excl. BTW).

* Let op extra kosten: als het transport met meerdere voertuigen dient plaats te vinden (i.v.m. grootte of hoeveelheid van de materialen), als er sprake is van betaald parkeren en indien wij langer dan 30 minuten los- en laadtijd nodig hebben.

* SPRINGKUSSEN ACTIE | Huur je springkussen feestje, ruimtevaart of sprookje? Dan hebben we een leuke springkussen actie en zijn de voorrijkosten bij bezorgen door Fitt-Outdoor geen € 40,00, maar € 20,00 excl. BTW. Huur je in de winter (november t/m februari) een springkussen? Dan bezorgen wij het springkussen GRATIS binnen een straal van 15 km.