FITT-VERHUUR | Fiets- & Attractieverhuur

Verhuurlocaties

Spelmaterialen huren – Haaren

Het ophalen van de door jou gehuurde spelmaterialen en luchtattracties kan op onze verhuurlocatie in Haaren. Wij zorgen dat alle spullen voor je klaarstaan en helpen je natuurlijk even met inladen. Fitt-Verhuur in Haaren is zeer centraal gelegen in Noord-Brabant tussen Tilburg, Den Bosch en Eindhoven en op slechts 100 meter vanaf de N65.

Fiets- & mountainbikeverhuur – Vught

Voor het huren van een fiets, mountainbike of step kun je terecht bij de IJzeren Man in Vught. We raden je wel aan om vooraf te reserveren zodat je er zeker van bent dat de fietsen/steps nog beschikbaar zijn. Bovendien kunnen we er dan voor zorgen dat alles netjes voor je klaarstaat!

De omgeving biedt diverse mooie fiets- en wandelroutes en op tien minuten fietsen bereik je de zeer populaire mountainbike route door de Loonse en Drunense duinen. 

Kopje koffie?

Wil je even iets drinken voor of na het fietsen/mountainbiken? Dat kan! Het IJzeren Man Strandhuys is 7 dagen per week geopend, dus combineer het ophalen van je fiets gerust met een lekker bakje koffie of verfrissend drankje met uitzicht over het water. Genieten!

  • Haal zelf je materialen op
  • Centraal gelegen in Brabant
  • Of bezorgen in heel Nederland

Tips voor het ophalen van jouw verhuur

Busje of aanhanger

Huur je grote spelmaterialen of een luchtattractie? Zorg dat je auto groot genoeg is of dat je een busje of aanhanger regelt. Twijfel je? Vraag ons gerust om advies!

Tijden afstemmen

Altijd prettig om duidelijke afspraken te maken. Samen stemmen we de ophaal- en retourtijdstippen af. Heb je vertraging opgelopen of wil je toch andere tijden afspreken? Bel ons!

Borg meenemen

Bij het huren van attracties en spelmaterialen hanteren wij borg. Zorg dat je bij het ophalen van de spellen de borg niet vergeet, dan is alles snel geregeld.